Size en uygun Uzaktan Eğitim Programını öğrenmek için hemen Formu Doldurun. SİZİ ARAYALIM
×
Tekuzem Ücretsiz Dene

'2018' 'Ocak' içinde eklenen yazılar

Pes Etmek Üzere Olduğumuzda Nasıl Devam Edebiliriz?
Pes Etmek Üzere Olduğumuzda Nasıl Devam Edebiliriz?
27 Ocak 2018 Cumartesi
Önemli bir eylem üzerine çalışırken pes edecek gibi hissediyorsanız, motivasyonunuzu kaybetmişsiniz demektir. Devam etmeniz gerektiğini biliyorsunuz ama devam edecek tahammülünüz ve isteğiniz yok. Bu tam da nehirde boğulmaya benzer, yavaş yavaş mücadele etmeyi bırakırsınız ve dibe batarsınız.
Devamını Göster..
15 Tatil için 5 Önemli Tavsiye
15 Tatil için 5 Önemli Tavsiye
18 Ocak 2018 Perşembe
Sınava hazırlık sürecinde birçoğunuzun öğrenim hayatı devam ederken, birçoğunuz ise ücretli öğretmenlik yaparak dönem boyunca fazlasıyla yorucu bir süreçten geçiyorsunuz. Şimdi sömestr tatilinin gelmesiyle birlikte ‘’dinlenmek’’le ‘’sınava hazırlık sürecini artırmak’’ arasında gidip geldiğinizin farkındayız. Tabi ki size ‘’kafanızı kaldırmadan ders çalışın’’ demeyeceğiz. Ama ‘’bırakın dersi tatil boyunca dinlenmenin keyfini çıkarın’’ da dememizi beklemeyin 
Devamını Göster..
Ders Çalışma İsteksizliğiyle Nasıl Başa Çıkılır?
Ders Çalışma İsteksizliğiyle Nasıl Başa Çıkılır?
8 Ocak 2018 Pazartesi
Motivasyon belirli bir davranışı yapmak için gerekli olan nedenler ya da bir hedefi başarma isteği olarak tanımlanabilir. Eğer ders çalışmak için yeterince motivasyona sahipseniz, bir hedefiniz var ve bu hedefe doğru sizi ilerletecek arzuya ve enerjiye sahipsiniz demektir. Peki siz bu motivasyona ne kadar sahipsiniz?
Devamını Göster..
HAFIZA TESTİ
HAFIZA TESTİ
4 Ocak 2018 Perşembe
Unutkanlık, kişinin etkinliklerinde kısıtlılığa yol açan ve beynimizin en önemli işlevlerinden biri olan bellek bozukluğu sonucu ortaya çıkan bir sorundur. Stres, zihinsel yorgunluk, depresyon gibi faktörler unutkanlığa neden olabilir. Bu test sizin unutkanlık skalasında nerede olduğunuzu anlamanıza yardımcı olacaktır. Vereceğiniz her "Evet" cevabı için kendinize 10 puan vererek ne kadar unutkan olduğunuz sorusuna birlikte cevap bulacağız.
Devamını Göster..
Tekuzem Whatsapp Hattı