Size en uygun Uzaktan Eğitim Programını öğrenmek için hemen Formu Doldurun. SİZİ ARAYALIM
×
Tekuzem Ücretsiz Dene

'2018' 'Aralık' içinde eklenen yazılar

Yeni Yıl, Yeni Planlar İçin Mükemmel Bir Fırsat!
Yeni Yıl, Yeni Planlar İçin Mükemmel Bir Fırsat!
26 Aralık 2018 Çarşamba
Bir yılı geride bıraktık. Bu yıl ile birlikte tüm pişmanlıklar da, keşkeler de geride kaldı. Yeni yıl yeni planlar için sence de mükemmel bir fırsat değil mi? Önce kendimize dürüst olalım ve gerçekten hayallerimizin neler olduğunu sıralayalım…
Devamını Göster..
Ders Çalışırken Üretilen 5 Popüler Bahane
Ders Çalışırken Üretilen 5 Popüler Bahane
17 Aralık 2018 Pazartesi
Ders çalışmaya başlayan hemen hemen her öğrencinin karşılaştığı ilk engel aslında kendisidir. Yani kendi kendine ürettiği bahaneler ve yarattığı zaman kaybı. Hangimiz sevmediğimiz işleri yapmak zorunda kaldığımızda bahanelerin ardına saklanmıyoruz ki? Peki ya o işi sevdiğimiz bir hale getirsek yine de sürdürür müyüz bu bahaneleri bir düşünelim ne dersiniz? Peki ya siz de ders çalışırken bu bahaneleri üretenlerden misiniz?
Devamını Göster..
1 Haftada %40 Daha Zeki Olmak için Egzersizler
1 Haftada %40 Daha Zeki Olmak için Egzersizler
5 Aralık 2018 Çarşamba
İskoçya’daki Edinburgh Üniversitesi’nin Biyomedikal Bölümü’nden Prof. Mark Lythgoes, beynimizin vücudumuzdaki diğer kaslar gibi olduğunu ve egzersizlerle güçlendirilebileceğini söylüyor. Yapılan araştırma programına 100 kişi katılmış. Katılımcıların programa katılmadan önce girdikleri testle, programdan sonra uygulanan test sonuçları karşılaştırmış. Karşılaştırma sonuçlarına göre programa katılanların IQ’larında yüzde 40 oranına varan artışlar olduğu görülmüş.
Devamını Göster..
Tekuzem Whatsapp Hattı