Size en uygun Uzaktan Eğitim Programını öğrenmek için hemen Formu Doldurun. SİZİ ARAYALIM
×
Tekuzem Ücretsiz Dene

2018 ALES İlkbahar! Son Yılların En Uğraştırıcı Sınavı

06.05.2018 tarihinde gerçekleşen 2018 ALES İlkbahar'ın ardından adaylarımızdan gelen soru değerlendirmelerini sizlerle paylaşmak istedik.

Öncelikle sınava son yılların en çok zaman harcanan sınavı diyebiliriz çünkü daha önceki sınavlarda hep erken bitiren adayların bile bu sınavda son bir kaç soruyu göremediklerini gözlemledik. 2017 Sonbahar ALES' e oranla mantık soruları daha yapılabilir düzeydeydi. Ancak sayısal testinde işlem yapılarak, formül kullanılarak yapılabilecek sorular yok denecek kadar azdı.
 
Çıkan adaylar çok zor değil ama fazla uğraştırıcı yorumlarını yaparken çelişkili soruların fazlalığı da adayların aklını karıştırdı. Sorunun net cevabından emin olmayan ama işaretlediği soru sayısı fazla olan adayların ise sınavın nasıl geçtiğine dair pek bir fikir yürütebilmeleri söz konusu değil.

2017 Sonbahar ALES'le kıyaslandığında ise daha kolay yapılabilir sorulara yer verildiğini ama zaman noktasında çok daha büyük bir problem yaşandığını söyleyebiliriz.
 
Sınava giren tüm adayların hedefledikleri puanı almasını temenni eder, 2018 Sonbahar ALES'e hazırlanacak diğer adaylara ise sınava hazırlık sürecinde başarılar dileriz.
 
 
ALES Sonbahar Dönemine Girecek Öğrencilerimiz;
Tekuzem Online ALES Programı Hakkında Ücretsiz Bilgi Almak için Formu Doldurun: https://goo.gl/6HxW9C 
 
Yorumunuzu Bırakın
Tekuzem Whatsapp Hattı